Huisregels

Bij het maken van een reservatie gaat u akkoord met onderstaande huisregels.

HUISREGELS en TIPS bij ZINinZEN

Bij aankomst krijgt u een kleine “rondleiding” met de nodige gebruiksinformatie.

Het gereserveerde einduur wordt steeds aangehouden, ook indien u laattijdig aankomt, dit uit respect voor de volgende klanten

Iedereen dient zich bij AANVANG van het saunagebruik TE DOUCHEN en af te drogen.

Juwelen zijn ten zeerste af te raden door de hoge temperaturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging of verlies ervan.

Badkledij is toegelaten (op eigen verantwoordelijkheid) doch niet verplicht

2 grote handdoeken per persoon zijn verplicht, zelf mee te brengen of te huren indien niet inbegrepen bij een arrangement

In het complex is ROKEN VERBODEN. Dit kan enkel in de privé-tuin.

Huisdieren zijn vanzelfsprekend verboden

Het is zowel binnen als buiten VERPLICHT om SLIPPERS TE DRAGEN! Stap altijd voorzichtig, natte voeten kunnen de vloer glad maken. 

In de sauna, infrarood en op alle zetels dient u ALTIJD gebruik te maken van (uw) HANDDOEKEN, dit om hygiënische redenen en uit respect voor de materialen.

Gelieve de instellingen van de toestellen niet te wijzigen

Rust en stilte dient steeds gerespecteerd te worden, zowel binnen als buiten, zodat ook de naaste buren kunnen genieten van onze rustige en landelijke ligging.

Alle beschadigingen die u aanbrengt aan eender welk toestel zullen op u verhaald worden. Gebruik alles als een ‘goede huisvader’.

Het is ten strengste verboden om producten voor sauna of jacuzzi zelf mee te brengen en/of toe te voegen.

We werken in de jacuzzi met producten die Chloor bevatten, gelieve hier rekening mee te houden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Dranken (behalve koffie, thee en water) kan u nuttigen tijdens uw verblijf, de afrekening gebeurt aan het einde van je bezoek. We rekenen hiervoor op jullie eerlijkheid.

Het is VERBODEN om ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE BRENGEN. Indien dit wel gebeurt zal er een extra bijdrage van 30 euro worden aangerekend.

In de jacuzzi mag u om veiligheidsreden GEEN eten en drinken gebruiken. Er is mogelijkheid om dit zowel op het terras als binnen te doen.

Alle producten die ter uwer beschikking zijn, zoals shampoo, douchegel, scrubzout ed zijn eigendom van ZININZEN en blijven na uw saunagebruik bij ons aanwezig.

Gelieve NIETS (behalve toiletpapier uiteraard) in de WC te werpen, er is een afvalbakje voorzien.

Gelieve na uw saunabeurt de handdoeken en de badjassen in de omkleedzone achter te laten.

Bij niet naleven van de huisregels dienen we  supplementen aan te rekenen;

# onrechtmatig toe eigenen van producten van ZIN in ZEN, bv handdoek, shampoo,.. rekenen we de kostprijs van het artikel aan en een administratieve kost van 25 euro

#indien het complex dermate vuil, nat, wordt achter gelaten, of vloeren, muren, materialen of toestellen worden beschadigd of blijvend vervuild: 100 euro of de eigenlijke herstelwaarde.

 #toevoegen van eigen of foute producten aan jacuzzi, infrarood- of Finse sauna 500 euro en de eventuele verder kosten aan het toestel.

#indien nodig zal er beroep worden gedaan op de plaatselijke politie, elk verder geschil valt onder de bevoegdheid van de rechtbank te Tongeren.

 

ANNULATIE

Conform onze algemene voorwaarden is kosteloos annuleren helaas niet mogelijk, ongeacht de reden. Uitstellen tegen een meerkost (25€) kan op voorwaarde dat dit minimaal 3 werkdagen voor de reservatiedatum gebeurt, en dit slechts éénmalig.

Bij annulaties minder dan 72u voor aanvang of het vergeten van de reservatie (now show) verliest u het reeds betaalde voorschot of de voucherwaarde van uw reservatie, omdat wij geen andere reservatie meer kunnen aannemen.

Vouchers, kadobonnen en kortingsbonnen kunnen verlengd worden met 3 maanden mits betaling van verlengingskost van €25, het verlengen dient te gebeuren vóór de vervaldatum, 

Wij danken u voor uw begrip en wensen u een aangenaam verblijf bij ZINinZEN