Pedicure

Pedicure:

gespecialiseerde voetverzorging: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns verwijderen, eelt verwijderen en afsluiten met massage. Er wordt gebruik gemaakt van professionele producten. 

 

Spa pedicure:

Verwenning van uw voeten: voetenbad met aroma, peeling met scrub en pakking van de voeten met een weldadige creme. Ondertussen genieten van een lekker warm dekentje en rustige muziek. Je voeten voelen aan als nieuw en verdienen het om eens verwend te worden.

 

Voetreflexologie:

hier maken we gebruik van ontspanning en energielosmakende therapie. Door totale ontspanning te bieden kan de energie beter stromen door ons lichaam en kunnen blokkades losgemaakt worden. Dit helpt voor veel aanslepende kwaaltjes en kan zeer ontspannend werken voor mensen die moeilijk tot rust kunnen komen of die zichzelf goed willen verzorgen. We brengen het lichaam als het ware terug in balans. Startend met een kort gesprek om eventuele ongemakken te bespreken en alzo de behandeling te bepalen. Nadien een ontspannende massage van de voeten en onderbenen, gevolgd door de eigenlijke reflexologie. De druk wordt steeds besproken en kan steeds aangepast worden aan uw wens (harder/minder hard). Voetreflex is een zeer ontspannende behandeling die bij regelmatige herhaling zeer positieve invloed heeft op ons lichaam.