Massage

Ontspanningsmassage:
Geniet van totale innerlijke rust na een relaxmassage, gegeven met rustige muziek, kaarslicht,...even tijd om helemaal tot jezelf te komen. Echte klassieker!

Sportmassage:
Voor stramme spieren of bij verzuring na het sporten, neem dan een deugddoende, wat intensere sportmassage. De intensiteit en tempowisselingen in combinatie met massagemelk met Japanse munt zorgen voor versnelde afvoer van afvalstoffen en verbetert merkbaar de recuperatie.

Kruidenstempelmassage:
Met speciale Thaise kruidenstempels die opgewarmd worden, ervaart u een massage die zowel opwekkend als ontspannend werkt. Het hele lichaam komt aan bod, de kruiden werken diep in het lichaam en de olie die gebruikt wordt zorgt voor een helend effect van de huid. De samenstelling van de kruiden en de geuren die vrijkomen brengen je in een diepe rustgevende trance, afgewisseld met intense tempoversnellingen ervaart het hele lichaam een ongekende rust. Biezonder aan deze behandeling is dat je het als ontspannend en energetisch kan ervaren.

 

Voetreflexologie
hier maken we gebruik van ontspanning en energielosmakende therapie. Door totale ontspanning te bieden kan de energie beter stromen door ons lichaam en kunnen blokkades losgemaakt worden. Dit helpt voor veel aanslepende kwaaltjes en kan zeer ontspannend werken voor mensen die moeilijk tot rust kunnen komen of die zichzelf goed willen verzorgen. We brengen het lichaam als het ware terug in balans. We starten met een kort gesprekje om eventuele problemen/klachten te bespreken, nadien een ontspannende massage om dan over te gaan tot drukpuntenmassage. Voetreflex hoeft nooit pijnlijk te zijn, soms zijn er plaatsen die gevoeliger zijn dan nadere, maar we zorgen steeds dat het aangenaam blijft.